Slå in en vinflaska

Viktoria I . 2014-06-19 09:54:00 . Festligheter, festtillbehör/dekorationer & hemmagjorda presenter

 
Nu i sommartider är det mycket middagar och festligheter. En klassisk present att ge bort är en flaska vin. Då tycker jag att det är trevligt att lägga lite extra tid på inslagningen för att få en mer personlig present. Nedan följer ett tips hur du ger vinflaska en personlig touch på några sekunder av sådant som du redan har hemma. Perfekt när ni ska gå bort, bara att köpa en vinflaska och sedan följa instruktionerna.
 
 

Tips! Jag har tidigare här på bloggen tipsat om hur ni kan slå in en vinflaska i en kökshandduk. Mycket snyggt, snabbt och enkelt! Då får mottagaren även en liten extra gåva till hemmet, som även finns kvar efter att de har druckit upp vinet, se instruktioner här.
 
Slå in en vinflaska
 
1 flaska vin
2 tidningar
Eventuellt tejp
 
Gör så här
 
Jag tog en rullad tidning från vedkorgen, så om du inte har en tidning som redan är rullad, börja med att rulla ihop den. Rulla ut tidningen och vik ut den på mitten. Lägg tidningen på höjden och klipp remsor (cirka 10 centimeter ner). Lägg ihop tidningen som den kommer i brevlådan. Lägg vinflaskan på tidningens kant, ha tidningen på högkant, rulla runt vinflaskan. Vik ihop i botten och tejpa eventuellt om det behövs. Tag den andra tidningen, vik ut den på mitten och klipp en lång remsa. Tag denna remsa och knyt som en rosett precis nedan för "frisset". Om det behövs, frissa ut remsorna med fingrarna.
 
Miljövänligt, prisvänligt och mycket effektfullt!
 
Källa: Källa: Viktoria Ingvarsson, http://pinkpastry.blogg.se/.
 
Tips! En hemmasydd presentpåse, skulle ju även passa utmärkt till en vinflaska, se instruktioner här.
 
Fler inslagningstips och presenttips finner ni här.
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: