Alla Hjärtans Girlang, Hjärtgirlang

Viktoria I . 2015-01-30 06:16:00 . Festligheter, festtillbehör/dekorationer & hemmagjorda presenter

 
Vimplar och girlanger har varit mycket trendiga under senare år. Vilket jag förstår då de verkligen ger känslan av fest och oftast går att pyssla ihop snabbt och enkelt själv. Nedan vill jag tipsa om en Hjärtgirlang, eller en girlang av hjärtan, som går mycket snabbt och enkelt att pyssla ihop. Hjärtgirlangen är fin att hänga, eller som på bilden nedan lägga som en bordsdekoration. Tips! Denna skulle även vara mycket fin att dekorera med på tillexempel ett bröllop eller en förlovningsfest. Jag brukar pyssla ihop en till alla hjärtans dag och ha liggande på köksbordet. Vi brukar även pyssla ihop några i skolan, så det är ett pyssel som lämpar sig väl för de små. Instruktioner för finner du nedan.
 
 
 
Foto: Kristin Horn Sellström, för Magazinet.
 
Alla Hjärtans Girlang
 
Färgat papper (helst rosa eller rött)
Häftapparat
Sax
Penna
Linjal
 
Gör så här
 
Lägg pappret på bredden och klipp remsor som är 2 cm breda. Vik remsorna på mitten. I andra änden häftar du ihop remsändorna, så remsan får formen av ett hjärta. Upprepa tills du har önskat antal hjärtan. Nu häftar du ihop alla dina hjärtan så de bildar en girlang. Du lägger de, i rad, så botten av hjärtat häftas ihop med det andra hjärtats topp.
 
Tips! Denna skulle även passa utmärkt till ett bröllop.
 

Källa: Viktoria Ingvarsson, http://pinkpastry.blogg.se/.

 

För mer pyssel till alla hjärtans dag kolla under kategorin: Festligheter, festtillbehör/dekorationer & hemmagjorda presenter.

 
 
Postat av: mamma mindy

Så fint med hjärtan :)

Svar: Tack = )
Viktoria Ingvarsson

2015-01-30 @ 08:46:37
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: