Baka baka mycket kaka

Viktoria I . 2010-12-14 19:40:43 . Bakning

De senaste dagarna har bestått av en hel del bak och förberedelser. Nu på lördag ska vi ha ett litet inflyttningsjulkalas. Vi har skrivit inflyttningsglögg på inbjudningarna, men det är väl mer en kakfrossa om jag ska vara ärlig. Men jag tyckte det lät lite vulgärt att skriva på inbjudningarna. Jag vill inte avslöja för mycket här innan då vissa som läser ska komma. Men kan visa mina fina små skylthållare från greengate. Dessa små julcupcakes ska stå framför bakverken så gästerna vet vad de olika är för något. Visst är de fina? Kan ju ha dem som placeringskort hållare också. 

                     
                            

Typ så här hade jag tänkt, fast med de fina korten som följer med och en röd penna kanske. Ska nog be någon med en trevlig handstil skriva också kanske ska fjäska lite för storasyster.

Postat av: Camilla

Otroligt söta skylthållare! Finns de att på tag på i ngn nätbutik? Ska bli kul att se bilder från alla kakor o läckerheter som ni ska bjuda på, hoppas det blir en trevlig inflyttnngsfest!!

2010-12-15 @ 20:56:26
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Jag köpte dem på http://www.elsashem.se/ och nu när jag kollar där så har de dessutom rea på dem! Kanske man skulle köpa lite fler = )

2010-12-15 @ 21:22:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: