Sugrör / Cakepops pinnar

Viktoria I . 2010-12-15 20:52:29 . Bakning

Idag har jag varit på djursjukhuset med min lilla hund, inte kul. Han har varit dålig i ögonen och runt ögonen, de tog en massa prover. De var tvungna att söva honom eftersom de skulle pilla i ögonen en massa. Men brevbäraren piggade upp lite i alla fall, med ett paket från http://www.klarafardiga.com/. Har beställt fina gammeldags sugrör därifrån, kan även ha dem till cakepops pinnar. Det stod inte på sidan men jag har räknat dem här hemma och det verkar vara 25 i varje paket, om någon undrar. De röda hade jag tänkt ha på lördag, beställde en rosa cupcake box med. 

                   
                      
                       

Postat av: Camilla

Stackars lilla hunden idag, hoppas det löste sig!Ska bli kul att se vad du hittar på o gör utav den fina leveransen idag :-)

2010-12-15 @ 20:54:08
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Tack snälla du!

Ja jag hoppas att det inte är nått farligt, jobbigt att se han så trött efter narkosen bara.

Va kul att du ser fram emot att se resultatet! Nu till lördag ska de röda bara vara sugrör, men de som blir över och de andra får bli cakepops pinnar sen. De är verkligen jättefina sugrör, fin kvalitet.

2010-12-15 @ 20:58:57
Postat av: Helena

Men vad roligt att du gillade sugrören :) Japp, det är 25 st i varje. Såg dina fina degskålar i tre olika färger i din blogg. Var kan man köpa dom? Jag skulle behöva några nya till mig själv och de var ju jättefina de du hade!Ha en fortsatt härlig vecka!

Helena

2010-12-15 @ 21:47:09
URL: http://www.klarafardiga.blogspot.com
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Helena: Kul att du svarade så snabbt!

Antar att du menar de med hjärtan på? De kommer från mason cash.

Jag har köpt dem i London på John Lewis http://www.johnlewis.com/. Ibland finns det sådana på ebay.co.uk. John Lewis skickar internationellt..Men det är inte så lätt som det normalt sätt är. Då ska du ringa till dem och ha varunummret, din adress och ditt visa kort. Då samtidigt räknar de ut frakten. Räkna med att få ringa 3-5 gånger, ge dig inte förens du ser att pengarna har dragits på kortet. När de väl har gjort de kommer varan inom några dagar. Har handlat av dem en gång hemifrån och det var ganska mycket jobb, men jag fick ju varan så jag är nöjd.

2010-12-16 @ 08:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: