Vintertårta

Viktoria I . 2010-12-26 07:47:39 . Bakning

Idag fyller min mamma år, eftersom det är annandag jul så har jag gjort en vinterinspirerad tårta. Tårtbottnen gjorde jag av choklad, mellan la jag mosad banan och en jordgubbsfyllning. Jag draperade tårtan med chokladkräm, receptet till chokladkrämen har jag hittat på www.passionforbaking.com. Det blir en fin och glansig chokladkräm, har gjort den en gång tidigare när jag gjorde smartiestårtan. Jag dekorerade tårtan med vita snöflingor som jag har stansat ut i sugerpaste, och strössel som jag har köpt på ICA. Runt tårtan satte jag kex med vit choklad fyllning, min systersons favoriter jag köper dem på willys. Runt om kexen satte jag ett sidenband, tycker det bandet är så fint! Gammeldags, vitt och glittrigt, har köpt det på blomsterlandet. 

                      
                      
                       
                       
                      

Postat av: Camilla

Jag må säga det, att jag är otroligt imponerad av dig och dina smarriga bakverk som du så vackert garnerar! Det lilla extra, helt klart! Fint med snöflingorna, har själv köpt en utstickare med just snöflinga men begriper inte hur jag ska få till det..ska tillägga att jag inte provat ännu, men provade mig på att göra stjärnor i kristyr och det absolut inte och en snöflinga har ju mer små detaljer..hur som helst, du är verkligen duktig och inspirerande!

2011-01-04 @ 21:39:28
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Viktoria-Pinkpastry

Camilla: Tack snälla söta du! Jag blev så glad för den fina kommentaren så jag var tvungen att läsa den högt för min make. Jag tror vi är lika jag gillar det där lilla extra!Snöflinge utstickaren är toppen, älskar den det blir så fint! Den är lättanvänd! Först trycker du dit den, sen trycker du ner i mitten och pressar lite och sen släpper du trycket och lyfter upp den försiktigt.

2011-01-05 @ 16:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: