Kokböcker

Viktoria I . 2011-02-15 19:20:12 . Bakning


I går på alla hjärtans dag så uppvaktade jag och maken varandra med böcker, jag gav han fantasy och han gav mig kokböcker. 

                        

LÄCKERT MED kaffe kakor desserter och drinkar av Susannah Blake. Passar mig perfekt då jag älskar moccasmak och Susannah Blakes kokböcker.

                        

Ett av alla recept, denna måste jag pröva! Mjuk kaka med kaffe pecannötter och lönnsirap, låter helt underbart!

                        


CAKEPOPS Tips, Tricks, and Recipes for More Than 40 Irresistable Mini Treats av Bakerella. Den har jag velat ha länge älskar hennes blogg: http://www.bakerella.com/


                        

I boken fanns en massa söta cakepops bland annat dessa små söta hundar!

                        

decorating Cakes & Cookies pretty cakes, cleaver cakes and cute cupcakes av Annie Rigg. Helt underbar bok med en massa recept och superfint dekorerade bakverk. Anne Riggs böcker kommer jag hålla utkik efter.

                        

I Riggs bok fanns bland annat denna bedårande lilla kennel, en sån vill jag baka! 


Idag har jag bakat ett laktris bakverk åt min fina make, men det ska stå i kylen över natten. Så i morgon får ni se resultatet, få receptet och omdöme.

Postat av: Camilla

Gillar inte Kaffe att dricka men i glass och bakverk är det gott..;-) De muffinsen med det färglada strösslet som jag gjorde häromdagen gjorde jag en glasyr med kaffe i, jättegott blev det och bröt av fint till chokladen.



Kram!

2011-02-24 @ 08:32:52
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Viktoria-Pinkpastry

Camilla: Vi verkar va lika i mycket. Jag är likadan dricker inte kaffe, men älskar mocca smak! Då får du lägga ut det receptet, låter super gott ju! Kram!

2011-02-24 @ 20:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: