Tryffelsalt, och varma chips med crème fraiche - och tryffeldipp

Viktoria I . 2011-02-23 08:01:00 . Allmänt


Sen jag läste att Linnea Johansson festfixaren i New York tipsade om varma chips med crème fraiche - och tryffeldipp i ELLE mat och vin nummer 5, 2010. Så har jag varit sugen på att köpa tryffelsalt och pröva. Nu har min gullige make varit så snäll och köpt tryffelsalt till mig. Så i helgen får det bli varma chips med crème fraiche - och tryffeldipp. Någon som har gjort det? Eller någon som har några tips på goda recept med tryffelsalt?

                         
                          


Jag lägger ut Linnea Johanssons recept redan nu om det är någon som vill gotta lite innan helgen.

Blanda 2 dl crème fraiche med 2 tsk hackad tryffel och salt, eller tryffelsalt. Låt stå och dra i minst 30 minuter. Servera med potatischips som du värmer i ugnen på 250 grader i cirka 5 minuter.

ELLE mat och vin nummer 5, 2010.

Postat av: Andreas

Hur var det med varma chips? Var det gott?

2011-07-24 @ 17:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: