HIMLA Outlet

Viktoria I . 2011-07-19 09:58:06 . Resor


Det sista utflyktsmålet som maken hade planerat in på vår Mariefred resa, var HIMLA Outlet i Uppsala (vilken ligger cirka 2 timmars bilväg från Mariefred). Dit har jag drömt om att åka länge och fynda deras vackra varor. Detta var min bröllopspresent att få shoppa loss i HIMLA butiken! Vilket följdes av en mysig middag vid vattnet inne i Uppsala och en sightsning tur av deras kyrka. (Ingen av oss har tidigare varit i Uppsala).


                           

HIMLAs outlet butik var mycket stor och hade mycket fint! Om ni har vägarna förbi Uppsala och är sugna på att handla keramik, handdukar och lakan billigt och till bra kvalitet så kör hit. Nedan följer ett litet smakprov. 

                            
                           
                           

Som ni säkert kan gissa så hittade jag en hel del...

                           

Här har jag dock redan lämnat av en påse till hundvakten, vilken innehöll dessa handdukar (bilden nedan). Jag tyckte att de var söta och passade till mamma, då hennes pappa var biodlare och hon själv har haft bin.  

                           

Till mig blev det: tre kak/tårtfat, två uppläggningsfat, en skål, diskhanddukar och tygservetter (bilden nedan). Jag ser fram emot att använda dessa söta saker.  

                           


Som ni säkert förstår så var det en perfekt resa! Förutom allt roligt som vi har besökt och sett, så har vi myst med varandra. Då vi aldrig har firat någon bröllopsdag tidigare så kan jag lätt säga att detta har varit den bästa. (Alla tidigare år har vi flyttat, i år flyttade vi i mars och hoppas att vi har flyttat färdigt). 

  

Postat av: Marias Söta Saker

Å vad avundsjuk jag blir på dina fina fat! Synd jag bor i Skåne annars hade jag åkt dit direkt! Hoppas ni hade en jättebra resa!

2011-07-19 @ 17:30:39
URL: http://sotasaker.blogspot.com
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Marias Söta Saker: Tack, jo det hade vi. Vi bor med jätte långt i från Uppsala. Men maken tänkte att när vi var i Mariefred (ca 40 mil hemifrån) var det lika bra och passa på (bara 6 mil till). Vilket jag är glad för. Därför jag handlade så mycket då vi nog inte kommer dit igen. Stor kram!

2011-07-19 @ 20:40:34
Postat av: Pernilla -Bli min jäst

Jag älskar också Himla och brukar gå på deras sommar-outlet i Norrskedika, det är jättenära vårt landställe :) Jag blir verkligen helt tokig där inne när allt är så billigt mot annars, och ALLT är helt underbart ju :) Blir så avis på dig som fick tre av de fina tårtfaten, måste också ta och köpa nåt av dem nästa gång jag är där!! Jättefina saker du köpte!

2011-07-19 @ 21:47:57
URL: http://bliminjast.blogg.se/
Postat av: Mamma

Handdukarna var verkligen av bra kvalitet, och jättesöta

Tack och stor Kram

2011-07-20 @ 07:19:56
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Pernilla -Bli min jäst: Va lyxigt att ha outlet vid sommarstugan. Ja vi shoppade loss då vi bor så längt där ifrån. Jag är så nöjd med faten, har rdean hunnit använda två = )Mamma: Ja visst var de i bra kvalitet. Det var så lite så, tack för att ni passade tusse. Stor kram!

2011-07-20 @ 08:33:32
Postat av: Anna

Jag måste bara börja med att säga att jag ääälskar din blogg. Du inspirerar SÅ mycket med din bakning!Vilken härlig butik ni hittade. Jag bor bara ca 15 mil norr om Uppsala o hade ingen aning om att den butiken fanns. Vilken "otur" att jag ska till Uppsala nästa helg :)

2011-07-21 @ 20:44:21
URL: http://lillatantanna.blogg.se/
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Anna: Tack snälla söta för den fina kommentaren! Va roligt att jag kunde tipsa dig om något. Du kan väl skriva om du fann några fynd sen, stor kram!

2011-07-21 @ 21:29:40
Postat av: Jennie

Åh vilken härlig shopping! Jag blir allt avis på de fina faten och tallrikarna. Hur är prisnivån på outleten? Ha en underbar dag!

2011-07-24 @ 12:05:45
URL: http://skattkistan.blogg.se/
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Jennie: Ja det var härligt! Prisnivån var låg, dock inte lönt att åka från oss. Men om man är i närheten så får det inte missas. Tårtfaten var det som var dyrast, 199 kr för de lilla och mellanstora, 299 kr för det stora. Uppläggningsfaten kostade 99 kr. Sen hade de en massa annat fint, som var mycket billigare. Superfina ungsformar för 49 kr! Men jag har skåpen fulla så jag försökte hålla mig. Handdukarna kostade 25 kr för de små och för badlakan 79 kr, har jag för mig. 25 kr för fyrpack med tygservetter.

2011-07-24 @ 13:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: