Varma chips med tryffeldip

Viktoria I . 2011-07-23 19:55:50 . Festligheter, festtillbehör/dekorationer & hemmagjorda presenter


Jag har länge varit sugen på att pröva tryffeldip och använda mitt tryffelsalt. Det har varit mycket studier i vår, därför har det inte blivit några varma chips med tryffeldip. Men ikväll har vi äntligen dukat upp på denna lyx på soffbordet, ja det var riktigt gott! Perfekt till fredagsmyset eller till fest och mingel. (Recept följer nedan).  
 

                            


Varma chips med tryffeldip

Blanda 2 dl crème fraiche med 2 tsk hackad tryffel och salt, eller tryffelsalt (jag tog 2 tsk tryffelsalt). Låt stå och dra i minst 30 minuter. Servera med potatischips som du värmer i ugnen på 250 grader i cirka 5 minuter, de ska endast bli varma inte få färg.

Källa: Johansson, Linnea (2010): I: ELLE mat och vin nummer 5, 2010.

Postat av: Andreas

var varma chips goda?

2011-07-24 @ 18:39:20
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Andreas: Ja det var supergott! Ni får gärna låna lite tryffelsalt av mig om ni vill testa.

2011-07-24 @ 19:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: