Barnkalas

Viktoria I . 2011-06-04 14:42:16 . Allmänt


När jag frågade er för några veckor sedan vad ni ville läsa mer av på bloggen, så var en sak barnkalas. Då jag inte har några barn så är det dåligt med barnkalas. Men visst är det roligt med barnkalas de brukar gå i tema, vara färgglada och glada. När jag var på biblioteket idag såg jag denna bok: KALAS FRÅN DOP TILL DISCO av Sifvert, Charlotte och Falk, Elsa m.fl., utgiven av Bokförlaget Max Ström.                        


Vilken bra bok! Det är en heltäckande kalasbok som innehåller allt man behöver veta om kalas. Många enkla och billiga idéer som gör det lilla extra och gör att kalasets tema blir fullt ut. Boken är uppdelad efter åldrar och inrymmer olika teman på kalas, presenter som passar i olika åldrar, lekar, kalasmat och bak, tips om vad man ska bjuda allergikern på, eller vad man ska göra om kalasgästerna gråter, ja allt som har med kalas och göra. Dessutom så är det fina bilder, perfekt att ge i present till de nyblivna föräldrarna då boken täcker kalas från dopet till konfirmationen. Jag skulle vilja ha denna bok, den var så fin och jag älskar temafester och att göra det lilla extra. Men den verkar svår och få tag på, någon läsare som vet var den finns att köpa?   

Postat av: Pernilla -Bli min jäst

Vet tyvärr inte var man kan köpa den, jag har också lånat den på biblioteket och den är ju superfin!

2011-06-05 @ 10:57:27
URL: http://bliminjast.blogg.se/
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Pernilla -Bli min jäst: Ja visst var den! Synd att den inte verkar gå få tag på, hade varit kul att ge bort som present.

2011-06-06 @ 07:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: