Rosa "favours", gåva till gästerna

Viktoria I . 2011-06-27 18:51:16 . Festligheter, festtillbehör/dekorationer & hemmagjorda presenter


När jag har kalas så tycker jag att det är roligt att ge gästerna något litet när de ska gå hem. Lite som när man var liten och hade barnkalas och gästerna fick en godispåse med sig hem. På mitt examenskalas (http://pinkpastry.blogg.se/2011/june/examenskalas-med-temat-rosa-paris.html), fick gästerna små rosa strutar som var fyllda med små godis. 


                           

De rosa strutarna har jag köpt hem från  www.ebay.com, jag tycker att strutar ger Paris vibbar så de passade till temat. På mitt "rosa 25 - års afternoon tea" (http://pinkpastry.blogg.se/2010/october/utkast-okt-20-2010.html),  fick gästerna även då små rosa favours. Den gången var det små rosa "handväskor" som även då var fyllda med godis. Även "handväskorna" hade jag köpt på www.ebay.com.

                           
                            

Strutarna fyllde jag med mini smarties som jag har köpt på en godis affär här i stan. Jag tycker att de är så små söta och färgglada! Det var även samma mini smarties som jag och storasyster använde som "foto ram" på Elises fototårta till hennes 1 - årskalas (http://pinkpastry.blogg.se/2011/may/tartbild-med-foto.html).

P.S Ett tips är att ställa gåvorna till gästerna vid dörren så du inte glömmer det när gästerna ska gå hem, vilket har hänt mig mer än en gång D.S.  

Postat av: Anna

hej hej måste bara säga att jag älskar din blogg får så många bra tips..=)

måste bara fråga vad du söker på när du handlar allt på ebay?? MVH Anna

2011-06-28 @ 19:59:58
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Anna: Tack snälla för den fina kommentaren. När jag söker på ebay så skriver jag vad det heter på engelska, till exempel pink favours, pink napkins och så vidare. Är det något speciellt sök ord du vill ha hjälp med? Fråga gärna om du undrar mer.

2011-06-29 @ 08:51:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: