Trött tuffs

Viktoria I . 2011-06-12 14:30:55 . Ozzy


Idag känner jag mig nästan lika trött som min lilla tuffs ser ut på den här bilden. Jag kan tänka mig att bloggen har varit hyfsat tråkig de senaste dagarna. Mycket tid har gått till min uppsats, nästa veckas opponering och till att BAKA! Nästa vecka så ska jag även ha mitt examenskalas därför så har jag bakat ganska mycket. Jag vill inte avslöja för mycket om kalaset här på bloggen, då jag vet att några av gästerna tittar in här ibland. Men jag kan säga att temat för kalaset är "Rosa Paris", så nästa vecka kommer ni att få se resultatet. 

 
                         


Postat av: Angelica

Hej!!! Så klart jag hinner svara dig! Ska du gå på loppis å Mallorca så tycker jag absolut att marknaden i Son Bugadelles (Santa Ponça) är den allra bästa! De flesta som säljer saker på marknaderna här nere reser rundor och många gånger är det samma personer i Son Bugadelles (lördagar) som är i Consell på söndagar. Men det finns så klart matmarknader (Santa Maria) där de säljer massor med godsaker men även blommor, skor, väskor mm. http://www.abc-mallorca.com/markets-4 Här kan du hitta lite om alla marknader som finns - det är massor :D Det finns nog ingen direkt shabbymarknad, det gäller bara att välja och vraka bland allt! Massor med skräp såklart, men man kan hitta ljuvliga saker bland allt!Men guuuud så duktig du är på att baka!!! Allt ser ju så gott och vackert ut! Och underbara teckningar som din syster gör! Måste vara en superkreativ familj :DHoppas att du hittar en resa ner hit! Nu är det ljuvligt väder, runt 30 och strålande sol. Palma har massor med trevliga butiker, caféer och du kommer säkert att svimma när du ser alla skobutikerna! skrattar Butiken med den rosa kudden är Zara Home inne i Palma - en av mina absoluta favoriter!Kraaaaaaaaaaaaaaaam!!!

2011-06-13 @ 15:09:58
URL: http://angelicaee.blogspot.com
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Angelica: Tack för ditt utförliga svar. Får se om det blir Palma, låter mycket lockande. Semesterplaneringen går segt i år. Men jag är sugen på nått nära lite likt Barcelona, mys och god mat. Sen kunde det vara kul med nått nytt, har bara varit i Alcudia tidigare. Tack snälla jag älskar och baka och min syster är super duktig på att måla. Nja vi är nog inte så kreativa men vi blir mycket glada för den fina komplimangen, Stor kram!

2011-06-13 @ 18:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: