Cupcake formar

Viktoria I . 2011-03-07 11:37:47 . Bakning


I helgen fick jag nya muffins/cupcake formar. Jag är så baksugen! Det har bara varit en massa förkylningar för länge nu. Så i kväll får det nog bli ett cupcake bak, är sugen på att pröva mina nya formar.


                          

Det är riktigt stora formar så det blir stora cupcakes! Jag fick formarna så jag vet inte var de kommer ifrån, det kanske är någon som har sett dem i nån affär?

Postat av: Linda - Cupcakefluffan

De är himla fina och kanon att baka i, de kommer från http://www.siluett.se/

2011-03-07 @ 12:51:00
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Viktoria-Pinkpastry

Linda - Cupcakefluffan: Du är klok som en bok! Kan allt vad det gäller bakning! Tusen tack stor kram!

2011-03-07 @ 20:41:31
Postat av: Anonym

Du bakar så himla fina godsaker. Alltid lika spännande att besöka din blogg och kolla vilka bakverk som tillkommit =) Undrar hur du gör för att få muffinsen att "hålla" sig så fina i sina formar. Mina rinner bara ut om jag inte lägger dubbla muffinformar...Sen skulle det va roligt att se lite av dig någon gång. Du verkar ha så fin stil och så. Men förstår om du du har valt att lägga fokus på bakningen...Skulle jag också göra om jag var lika duktig som dig!

Ha det bra! Du har en jättefin blogg verkligen.Hälsningar

Emmahttp://blogg.mama.nu/emmaseger/

2011-03-07 @ 23:58:42
Postat av: Viktoria-Pinkpastry

Emma: Tack snälla för den fina kommentaren! För att muffinsen ska hålla formen så använder jag alltid muffinsform (en sån i plåt). Då håller de formen perfekt! Även som i detta fallet då muffinsarna är så stora så trycker jag ner dem i formen, sen har jag en mini när jag gör minicupcakes. Jag har till en början valt att hålla bloggen ganska så anonym..Men jag läser själv en hel del bloggar, och precis som du skriver så blir man ju sugen på att veta mer om den som skriver..Så det kommer nog att komma lite mer och mer om mig också.

Kul att du läser och tack för den fina kommentaren, stor kram!

2011-03-08 @ 07:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: