Nya formar/utstickare

Viktoria I . 2011-03-30 06:58:00 . Bakning


Igår kom brevbäraren med lite formar som jag har beställt. Perfekta till kakor men även till att göra dekorationer. Jag har en massa ideer vad jag vill hitta på med dessa, behöver bara tid.

                        

Dessa har jag beställt från http://formina.se/. Super snabb leverans, bra service och många fina formar. Eftersom jag beställde för över 175 kr så fick jag sjöstjärnan till höger på köpet.

Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Så fina :-9), har med några formar därifrån som jag vann i en julkalender i julas, bland annat loket som du köpt

2011-03-30 @ 09:01:14
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Sara

Ja tid behöver man i massor... Har fått börja ta de lite lugnare på bakfronten när jag märkte att de inte gick att komma in i tvättstugan för alla kläder som låg och skräpade.. Men jag har testat att göra dina barnvänliga bananmuffins (som fick bli denna månadens sötsak) Hade inte naturell yoggi hemma så jag festade te de med vaniljyoggi. Följ mig då själv bättre i smaken :-) ha en bra dag

2011-03-30 @ 10:03:07
URL: http://whipnbake.blogspot
Postat av: Viktoria-Pinkpastry

Linda - Cupcakefluffan: Det hade varit trevligt att vinna lite formar = )Sara: Ja visst är det så..Jag har min uppsats som hänger övr mig. Va kul att du med har prövat de muffinsarna, det låter som om jag får ta vaniljyoggi nästa gång = )

2011-03-30 @ 19:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: