Sex and the city inspirerad tårta

Viktoria I . 2011-03-01 10:14:56 . BakningIdag fyller min fina lillasyster år! Tyvärr bor vi en bit ifrån varandra så jag kan inte bjuda henna på någon tårta idag. Får bli en bild på förra årets tårta som jag bakade till henne när hon fyllde 18 år. Insprationen till tårtan fick jag från sex and the city.  


                        

                        

Högklackade skor, cocktailglas och ett pärlgalsband runt. Tårtlock och dekorationer är gjorda av sockerpasta. Annars så är det en klassisk princesstårta, det blir ofta det då min make älskar princesstårta.

Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Jättefin tårta, snyggt med pärlband runt

2011-03-01 @ 12:27:10
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Viktoria-Pinkpastry

Linda - Cupcakefluffan: tack snälla!

2011-03-01 @ 12:45:12
Postat av: Hanna

Snygg tårta!

Kul att du hittade till min blogg så jag hittade tillbaka din, jag har precis funderat över hur man gör en vit tårta till födelsedagen. Vad jag förstår använder du sockerpasta. Är det lätt att arbeta med för en nybörjare som mig? Å var får du tag på pastan, finns den i vanliga butiker eller ska det specialbeställas?Tack på förhand!

Hanna

2011-03-01 @ 21:59:01
URL: http://hannasvardag.blogg.se/
Postat av: Viktoria-Pinkpastry

Hanna: Ja jag använder sockerpasta..det är mycket mer lättarbetat och billigare än marcipan. Tårtan på bilden är faktiskt den första jag gjorde i sp så det är lätt även för en nybörjare..det finns massa tips och filmer på nätet som du kan kolla på.. Det har mycket lång hållbarhet också..tänk bara på att förpacka det väl..Jag brukar ta två plastpåsar runt som jag knyter lufttätt. Man använder florsocker när man kavlar ut den..Sockerpastan köper jag på nätet http://www.strosselannat.se/ är en jättebra butik. Eller på ebay.com..Lycka till och lägg gärna upp bild på tårtan sen så man får se hur den blir!

2011-03-02 @ 08:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: