Picknickpannacottor

Viktoria I . 2011-09-01 21:14:08 . Festligheter, festtillbehör/dekorationer & hemmagjorda presenter


September brukar räknas till höst. Därför firade maken och jag ut sommaren med en sista picknick på innergården igår eftermiddag. (Trots att jag har tjuvstartat hösten här på bloggen för en tid sedan). Den perfekta efterrätten till picknicken, som jag har visat er tidigare är dessa picknickpannacottor. Mycket goda, vackra att titta på och oerhört praktiskt med servetthätta med sked. Receptet till dessa ljuvliga pannacottor, och steg för steg guide för hur du gör servetthättorna finner du här: http://pinkpastry.blogg.se/2011/july/pannacotta-efterratt-till-picknickkorgen.html.


                           

Postat av: Karolina

Tack för idag! Ananasmarmeladen var verkligen supergod! nu är din lille voffs på min blogg förresten, kram! (från hon som överutnyttjar utropstecken...mer än tre i samma kommentar borde vara skäl nog för någon form av sinnesundersökning, inte sant? ;))

2011-09-02 @ 15:54:15
URL: http://karosell.blogg.se/
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Karolina: Tack själva för igår. Va fin lille Ozzy var på bloggen. Alla som kommer hem till oss säger hur vacker de tycker den tavlan är. Maken är med tokig i ananasmarmeladen, så blir fler kok framöver. Jag tror med du får dra in på utropstecknena snart i fall du inte är ute efter någon diagnos. Stor kram!

2011-09-03 @ 08:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: