Fotohållare/fotoram, placeringskortshållare av en gaffel

Viktoria I . 2012-02-27 14:35:00 . DIY, Repurposed, Upcycled


Jag har världens finaste make av flera anledningar. Detta är en av de egenskaperna som jag älskar, hans uppfinningsrikedom, och att han som jag gillar när man kan ta vara på det som redan finns. På alla hjärtansdag uppvaktade han mig med denna gaffel... 

                         

Den kan användas båda som fotohållare och placeringskortshållare. Det enda som behövs är en gaffel och starka nypor. På bilden nedan ser ni hur han har böjt gaffelns tänder så de kan fungera som "hållare".    

                        

Tänk vad snyggt vid en buffé att sätta dessa "skylthållare" framför varje rätt med en liten skylt vad det är som serveras, eller vid en fest som placeringskortshållare eller bordsnummerskyltar. Jag tror bestämt att han kommer att få göra flera av dessa söta små hållare åt mig. Min gaffel ska få fungera som fotoram i köket. 

                         

Jag har köpt en vanlig clipsram, med glas för att skydda mot fettstänk då den ska stå i köket. Jag funderar på vilken bild jag ska sätta i, eller kanske storasyster skulle få skriva något fint citat som får pryda köksbänken.