Köksträdgård

Viktoria I . 2012-07-15 14:48:00 . DIY, Repurposed, Upcycled

 
Nu i sommartider med mycket bjudningar behövs det smarta "gå bort presenter/gåvor". Här kommer ett annat tips om ett blomsterarrangemang som är enkelt, går snabbt att göra och är kul att ge bort, en köksträdgård. Jag valde att plantera den lilla köksträdgården i ett durkslag, med gafflar som skylthållare för att förstärka "kökskänslan". Som ni säkert har märkt så är det något jag älskar att återanvända/omanvända saker och ge dem nya användningsområden, jag tycker att det ger ett rustikt intryck. Instruktioner följer nedan.
 
 
 
Durkslagets hål som i detta fall är hjärtan, fungerar som dränering. Därför lämpar sig kryddträdgården bäst på en uteplats/balkong.   
 
Köksträdgård
 
1 durkslag
Jord
Valfria kryddväxter (jag tog timjan, basilika och mynta)
3 gafflar
Skyltar
 
Gör så här
 
Häll i jord i durkslaget och plantera kryddväxterna. Gör små skyltar med kryddväxternas namn (ännu en gång återanvände jag en papperskasse, jag tycker att det är ett lätt tillgängligt, fint, rustikt, brunt papper). Skyltarna fäster du på gafflarnas tänder (se bilden ovan), sätt ner dem i jorden. Vattna!
 
Källa: Viktoria Ingvarsson, http://pinkpastry.blogg.se/.
 
 
Postat av: Christine&Paris

Vilket roligt tips! :)

Svar: Tack snälla = )
Viktoria Ingvarsson

2012-07-16 @ 16:46:18
URL: http://christineiparis.blogg.se
Postat av: Vicki

Hej :) Jag har sagt det förr men du tåler nog att höra det igen.. Jag fullkomligt älskar din blogg!! :) Så inspirerande ..Massa smarta tips och bra recept :)
Jätte smart ide med kryddorna :) I love it!
Kram, Vicki

Svar: Tack snälla söta för den fina kommentaren, stor kram!
Viktoria Ingvarsson

2012-07-16 @ 17:43:20
URL: http://www.vickibakes.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: