Julmagneter, Gå bort present i Jul, Jul Favour

Viktoria I . 2013-12-15 19:08:00 . JUL

 

Jag har tidigare här på bloggen och i Magazinets Adventsspecial tipsat om julmagneter. Det är ett superkul och superenkelt julpyssel. Det är ett mycket bra sätt att ta tillvara på gamla julkulor. Dessutom blir de utmärkta små presenter. Det är en perfekt gå bort present när du är bjuden på julkalas (nedan följer även ett mycket snyggt och enkelt inslagningstips, till dessa små sötnosar). Mottageren får ett kul och praktiskt litet tillskott till julpyntet. Det vore även fint om du själv har julkalas att ge bort en julmagnet till varje deltagare som favour, ett kul minne av tillställningen. Ställ en skål vid utgången, eller lägg en på varje tallrik, så får den även bli en bordsdekoration. Instruktioner följer.

 

 

 
 
Du behöver följande: Julkulor, klister och magneter.

Tips! Detta går att variera i oändlighet. Tillexempel leksaksfigurer, kapsyler, bestick och så vidare. 

 

 

 
Foto: Kristin Horn Sellström Gräbba, för Magazinet.  
 
Julmagneter
12 stycken
 
12 julkulor
Magneter
Klister
 
Gör så här
 
Ta lite klister på en magnet, fäst den på mitten av julkulans baksida (se bild ovan). Håll fast den några sekunder, så klistret fixeras. Lägg julkulan på en tidning och låt torka (se torktid på klistrets baksida). Upprepa proceduren, tills alla julkulor har fått en magnet.
 
Källa: Viktoria Ingvarsson, http://pinkpastry.blogg.se/.
 
Mer Julpyssel och julgodis finner ni under kategorin JUL.
 
 
 

Ska julmagneterna bli en present? Lägg dem i en gammal äggkartong. (Som ni vet tycker jag att äggkartonger är fantastiskt praktiska och vackra att ge bort presenter i, allt från blommor till bebisstrumpor och cupcakes). Perfekt återanvändning, miljövänligt, gratis och supersött! Lägg julmagneterna i äggkartongen (en i varje äggfack). Stäng äggkartongen, knyt sidenband runt och fäst en etikett i sidenbandet, tada klart!
 
Källa: Viktoria Ingvarsson, http://pinkpastry.blogg.se/.
 
Mer Julpyssel och julgodis finner ni under kategorin JUL.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: