Eiffeltorn Lampa

Viktoria I . 2013-05-03 07:13:00 . Inredning/Hemma hos oss

 
Nedan följer en skymt av vårt vardagsrum. Som ni läsare vet sen tidigare, samlar jag på eiffeltorns lampor. Här ser ni det senaste tillskottet till samlingen. Jag älskar det, detta är min absoluta favorit! Stort, rått, ger lite reklamskylt, industristil känslor. Samt att det är en kärleksgåva från maken, vilken friade till mig i eiffeltornet för cirka 6 - 7 år sedan. Jag ser fram emot att ha det tänt om kvällarna, det ger ett mycket mysigt ljus kvällstid. Då vi bor ganska stort, tycker jag om att ha stora saker på väggarna, det ger lite mer effekt (eiffeltornet är 120 cm högt).
 
 
 
 
I bakgrunden skymtar ni vår i love New York tavla. Samt vårt sidebord loppisfyndat, som maken har målat i högblankt svart. Vilket pryds med ett union jack (engelska flaggan) kakfat från London, på det ligger snäckor som vi plockade när vi var i Afrika, med en glaskupa över och några inramade foton av mig och maken i Afrika. Jag tycker att det är fint att ställa stilleben som hör ihop med fotot angränsande till det. Jag tycker att det ger fotot mer liv (har flera exempel av det här hemma), som ovan tillexempel snäckor från den stranden där fotona är tagna.
 
 
Postat av: Unga Fru Kajson- a Great Blogg

VAR är den där MAGISKA lampan köpt? Helt kär, är det normalstorlek på glödlamporna?

Svar: Det är min fina make som har gjort den till mig. Världens finaste alla hjärtans dag present! Jag håller med dig, jag älskar den! Jag har länge velat ha en reklamsylktslampa men inte hittat någon, sen fick jag en ide om en eiffeltorns lampa i reklamskyltsstil. Så maken ritade upp och jag godkände = ). Känns extra fint att vi har skapat den tillsammans. Det är 25 w klara glödlampor med liten fot. Tack snälla för kommentaren. Stor kram!
Viktoria Ingvarsson

2013-05-09 @ 07:56:19
URL: http://Www.ungafrukajson.se
Postat av: Girle

Så snyggt! Vilken make du har. Superfint. Det är något speciellt med Eiffeltornet. Kram

Svar: Tack snälla söta, ja visst är det. Ja han är bäst. Stor kram!
Viktoria Ingvarsson

2013-05-14 @ 19:52:34
URL: http://lifestyleblogs.se/girle

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: