Kinesiska Pallar

Viktoria I . 2013-11-17 08:36:00 . Inredning/Hemma hos oss

 
Som ni vet är jag förtjust i stolar/pallar. Det är ett av mina bästa inredningstips, att samla på dekorativa sittplatser. De är praktiska, vackra, tar inte så mycket plats och går utmärkt att ställa i hörn. De kan även ges en hel rad med nya användningsområden, som tillexempel tavelhållare eller krukhållare. Dessutom är det ju perfekt när det behövs fler sittplatser. Ofta går det att fynda billigt på loppis. De får även plats i den lilla bilen (som vår Mini Cooper) och är inte heller för tunga att bära hem om du promenerar. Jag har länge velat ha en kinesisk keramik pall. Vilka är mycket vanliga i USA. Jag har ofta sett dem i amerikanska inredningsmagasin och tv-serier. För en tid sedan fick jag tag i två, en i turkost och en i guld, som ni ser nedan. De är verkligen supersnygga och mycket sköna att sitta på. De uppfyller sitt syfte att vara dekorativa, men har även fungerat som en extra sittplats och de är dessutom en till avställningsyta i vardagsrummet. Dessa skulle även fungera utmärkt som sidobord/nattduksbord. De har nu fått sällskap av en helt fantastisk träpall som vi köpte när vi var i Kap Verde, mer om den en annan dag.
 
 
 
Foto: Kristin Horn Sellström Gräbba.
 
 
Postat av: Johanna

Gillar dem också! Kremmerhuset sålde de en tid och jag köpte en vit till min syster i julklapp. :-)

Ps. Måste göra dina oreo - fudge asap för de var pop förra året! Lika bra att göra dem i tid så man kan njuta av dem i december! ;-)

Svar: Åhh verkar finnas så mycket fint på Kremmerhuset. Ja gör den, vill även passa på och tipsa om denna fudge, vilken är ännu enklar och lika god: http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_t.aspx?gKey=80mtp71j
Viktoria Ingvarsson

2013-11-25 @ 09:58:23
URL: http://smastadsvillan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: