Apelsinträd

Viktoria I . 2013-10-01 18:04:00 . Inredning/Hemma hos oss

 
 
 
 
Tyvärr har jag aldrig haft några gröna fingrar som mamma och storasyster, därför har vi inte gott om växter hemma. I våras investerade vi dock i ett apelsinträd, som fick sin plats i köksfönstret. Då köket är den plats där folk oftast samlas, känns det näst intill självklart med en växt för att understryka den varma känslan. Extra kul känns det att odla något ätbart och det bygger på den där "brasserikänslan" som jag tycker är så snygg i köket. Denna byggs på ännu mer av att apelsinträdet är planterat i en gammal mjölbytta från London. Apelsinträdet har växt så bra så det har fått flytta ner på senaste loppisfyndet, en pianopall, (mer om det en annan dag) då det knappt längre får plats i köksfönstret.   

 
Postat av: Mamma

Så fint har alltid önskat mig ett sånt men inte haft något bra ställe att ställa det...

Svar: Tack, (en pall är perfekt att ha det på) älskar dig puss!
Viktoria Ingvarsson

2013-10-01 @ 19:04:58
Postat av: Nina

Vad fint!:) Gillar verkligen mjölbyttan också :)

Svar: Tack snälla söta!
Viktoria Ingvarsson

2013-10-01 @ 19:17:55
URL: http://ninsan.se
Postat av: Jennie

Superfint träd och bytta! Är det svårskött? Alltså kräver det noggrann vattning? ;) Kram!

Svar: Tack snälla söta! Nej dock hade jag hört att det skulle vara svårt att ta hand om, så med tanke på mina växtkunskper var jag nervös. detta lilla apelsinträd har dock visat på motsatsen. De vill ha 2 dl vatten varje dag. Men om man åker bort över helgen eller så klarar det sig. Hänger när man kommer hem och då vattnar jag det så är det lika fint igen efter en stund. När vi var i NY en vecka vågade jag inte chansa så då var storasyster trädvakt (men det är ju bara att köra det till henne så inte så komplicerat). Däremot börjar de växa ur mjölbyttan så jag får skaffa nått annat. Vill ha nått liknande i lite köksstil, så får se vad det blir. Stor kram!
Viktoria Ingvarsson

2013-10-02 @ 21:26:23
URL: http://skattkistan.blogg.se
Postat av: Emma

Hej!
Jag har fått till uppgift eller snarare tagit på mig att anordna brudskålen på min systers bröllop! Du som gör underbara arrangemang, piffiga bakverk och är gryn på att fixa och trixa har du några tips? Jag vill ju gärna göra detta för det bästa Ever!
Kram

Svar: Tack snälla söta för den fina kommentaren, blir superglad. Det tycker jag låter som en bra inställning, desto mer desto bättre som jag brukar säga = ). Berätta lite mer så blir det lättare att komma med tips. Vad förväntas av dig, brudskål kan ju innebära lite olika, När är bröllopet (årtsid), tema, intresen hos paret? Stor kram!
Viktoria Ingvarsson

2013-10-03 @ 18:35:29
Postat av: Carolina

Åh, det ser ju otroligt trevligt (och gott!) ut! :-)

Svar: Tack snälla = )
Viktoria Ingvarsson

2013-10-13 @ 15:39:14
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: