DIY Bordsdekoration till påsk / Påskgrupp

Viktoria I . 2014-04-17 16:00:00 . Påsk

 
I Magazinet denna vecka tipsar jag om en bordsdekoration till påsk som jag brukar göra varje år för att pryda vårt köksbord. Denna är mycket enkel att göra och imponerar stort. Hos oss är det inte påsk utan en liten blommande äggkartong. Ett perfekt pyssel då du kan använda sånt som du redan har hemma, recycling när det är som bäst! Du behöver: äggkartong, äggskal och blommor, se instruktioner nedan. För att se mer av mitt påskpyssel och fantastiska bilder av Kristin Horn Sellström haffa dig ett ex. av Magazinet som är en gratis tidning som delas ut till alla hushåll i Växjö, Lessebo, Tingsryd, Alvesta tätorter och i utspridda tidningsställ, den kan även läsas online här.
 
 
 
 
Bordsdekoration till påsk
 
Äggkartong
Äggskal
Vatten
Gula blommor (se exempel här med Påskliljor tête a tête)
 
Gör så här
 
Knäck endast toppen av äggen, ös ut innehållet och skölj ut äggskalen, låt torka (helst över natten). Placera äggskalen i äggkartongen. Fyll äggen med vatten, klipp blommor och sätt i äggskalen.
 
Tips! Om du har ett längre bord är det snyggt att sätta ut flera små äggkartonger på bordet, alternativt en större äggkartong.
 
Källa: Viktoria Ingvarsson, http://pinkpastry.blogg.se/.
 
 
 
 
Mer påskpyssel finner ni under kategorin Påsk.

 
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

verkligen fint tycker jag :)

Svar: Tack snälla söta!
Viktoria Ingvarsson

2014-04-17 @ 19:34:07
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: