Vykort från Turkiet

Viktoria I . 2014-05-31 14:13:00 . Resor

 
Kära läsare skickar ett vykort till er från Turkiet. Fantastiskt fint och underbart varmt och skönt, 30 grader varje dag. Jag har inte varit i Turkiet tidigare, men jag åker mer än gärna tillbaka. Målet med resan var sol, bad och god mat, vilket ni kan se resultatet av nedan.
 
 
 
Vi bodde på Aydinbey Kings Palace Hotel & Spa, i Side.
 

Vilket låg precis vid strandpromenaden.
 
 
Så det var bara att gå rakt ner till stranden och bada, vilket vi gjorde varje dag i det 26 grader varma medelhavet, så underbart! 
 

Hotellet var All inclusive. Maken älskar all inclusive och jag tycker också att det är smidigt, man kan ju ändå äta någon annanstans. Jag tycker alltid att de har så fina uppläggningar och jag får massor av inspiration och fina serveringstips/uppläggningsförslag.
 

Tillexempel att ställa gräslöken i en gurka, snyggt! Alltid snyggt att servera ur saker som går att äta, tillexempel dipp ur en paprika.  
 

Att servera dessert i cocktailglas är ju mycket effektfullt, enkelt och supersnyggt!
 
 
Nedan följer det bästa tipset som jag tog med mig från Aydinbey Kings Palace Buffé. Jag brukar skära frukt som stjärnor, vilket jag tycker är mycket vackert (se exempel här). Men i Turkiet hade de vidareutvecklat konceptet, det vill säga doppat frukten i choklad, så snyggt! Dessutom löjligt gott och enkelt. Snyggt att göra om du serverar frukten på buffé, på fat, eller på en desserttallrik som efterrätt.
 
 
Turkiet bjöd även på fantastiskt bra shopping, jag köpte bland annat fina armband, lampor och keramik.
 

För att se fler av mina semesterbilder och reseguider (bl.a. Kap verde), kolla under kategorin resor, vilken ni finner här.  
 

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: