Ett slut och eller en ny början….

Viktoria I . 2015-08-01 19:39:00 . Allmänt

 

Jag har länge tänkt på hur jag ska skriva detta inlägg. Ibland blir ingenting som man har tänkt. Men många gånger trots det så blir allt så mycket bättre och annorlunda än vad man ens hade kunnat ana. Jag vill börja med att tacka er läsare för allt ni har gett mig. Om ni bara visste hur underbart det har varit att få höra hur jag har inspirerat er och hur jag har fått den stora äran att sprida glädje i era liv och i era hem. Bloggen har även lett till nya utmaningar och att jag har fått göra roliga saker som jag inte hade gjort annars, så som tillexempel tidningsjobb, pratat i radio och så vidare. Den har även lett till att jag har mött många härliga vänner.

 

Som ni ser i titeln till detta inlägg och som ni säkert har förstått av min bloggfrånvaro så är väl detta ett slags slut, eller kanske en ny början, jag vet inte ännu. Det senaste halvåret har definitivt lett till en ny början för mig, en Viktoria 2,0. Jag vet inte om jag säger hej då till bloggen för evigt. Som nämnt ovan har den och ni gett mig mycket glädje.

 

Om några dagar är det ett halvår sedan vi fick världens finaste lilla unge. Innan det var tanken att blogga om alla hjärtans dag (jag hade flera tidsinställda inlägg) och sen om en helt fantastisk baby shower, som även skulle pryda flera sidor i en viss tidning, och sen skulle babyn komma.

 

Som ni säkert kan förstå av texten så blev det inte så. Babyn kom tidigt och allt blev inte riktigt som det var tänkt, men trots det blev det helt fantastiskt och väldigt lärorikt! Inte bara omställningen att bli mamma, utan även det att inget blev som jag hade planerat. Det har lett till ett annat liv, en annan Viktoria, Viktoria 2,0 helt enkelt.

 

Jag har fortfarande ett stort behov av att vara kreativ och skapa, dock delar jag nu med mig av det till de för tidigt födda barnen, så om du vill hjälpa mig hjälpa dem, mejla mig gärna: viktoriapinkpastry@gmail.com

 

Jag vill avsluta med att tacka er igen för all glädje ni har gett mig. Var rädda om varandra och kom ihåg att det är i ögonblicket allt händer, så gör allt ordentligt, desto mer desto bättre av allt!

 

 

Postat av: Maria

Ett riktigt stort grattis till babyn!!! Vad skönt att ni verkar må bra trots att det inte blev som beräknat! Jag hoppas att du behåller bloggen, tycker verkligen om den. Ha det nu riktigt bra med din nya familjemedlem!

2015-08-05 @ 12:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: